Sydney, the heart of Australia !

Just nu star vi vid varsin dator pa Apple Store mitt i Sydney. Vi har haft lite problem att komma at internet och blogg.se. Sa nu tankte jag att jag bara skulle meddela att allt ar bra. Har ett inlagg redo, ska bara finslipa det lite. Sen kommer det inom kort.

Sydney ar kallt, inte alls som Bali. Men jag klagar inte =) Idag regnar det tyvarr men inget oss emot. Vi har det bra anda. Vi har haft det lite svart att vanda pa dygnet. Vi ar uppe natterna langa och sover tills lunch. Men det ar val sa det ar nar man har semester !! Vi kan ju gora som vi vill!!!
Har i Sydney blir det mycket promenerande som verkligen behovs. Vi gar mest runt och njuter i storsta allmanhet av de stora byggnaderna, manniskorna och storstads livet overlag. We looove it!!
Vi bor pa ett hostel precis vid Bondi Beach, helt ok. Rummen ar som ett akta ungdomshostel. Heltakningsmattan stinker fotsvett, vaningsangen ar lite ostadig och badrummet behovs inte kommenteras. Men dar ska ju bara sovas. Sa da spelar det ingen roll. Det ligger jatte bra, nara busshallsplatsen som vi tar bussen in fran varje dag in till Sydney city.
Idag hade vi tankt ga bort till Darling Harbour och ga in pa ett zoo som ar dar. Har lite koalabjornar och sant. Sa det ska bli mysigt. Det ar ju inget vader att vara ute i. Sen blir det lite mat och kanske en iMax 3D film. Vi hade tankt oss Avatar !
Aven vill vi an en gang Gratulera varan underbara Anders pa fodelsedagen !! Vi hoppas du hade en underbar dag och vi far fira dig nar vi kommer hem !! =)
Nu ska vi bege oss vidare.
Hoppas allt ar bra dar hemma.
Ta hand om varandra !!
Manga kramar fran Alexandra & Andy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0